Nieuws uit onze winkels

blog, Evenement, Loenen aan de Vecht, Mijdrecht

Hoera! De nieuwe website is online.

Welkom op onze nieuwe website!

Na heel veel tijd, meetings, het maken van foto’s en content zijn we blij dat de webshop prinselijkproeven.nl online is! Er is heel veel werk in gaan zitten maar we zijn reuze trots op het resultaat!

Wat is veranderd?

Het gebruikersgemak is flink verbeterd. Vooral de menu’s zijn makkelijker te doorlopen en je komt sneller terecht bij het product waar je naar opzoek bent. Ook is er aandacht voor nieuwsberichten, een agenda voor events en de mogelijkheid voor ons om je door middel van blog’s te vertellen wat wij meemaken.

De webshop is gevuld met alle lekkere producten die we in onze winkels verkopen. Er zijn nog heel veel producten die niet online staan maar hier gaan we de komende maanden even goed te tijd voor nemen. Zo wordt deze website echt een verlengstuk van onze twee winkels en brengen we het enthousiasme en passie voor ons werk ook op een digitale manier uit.

We hopen zo de komende jaren niet alleen onze klanten in de gemeenten De Ronde Venen en Stichtse Vecht te kunnen bedienen maar de hele BeNeLux. Groot dromen mag toch? Wij zijn er in ieder geval klaar voor!