Bestellen & betalen

Veilig Online Betalen

Wij maken gebruik van de Rabobank Omnikassa een uiterst veilig en betrouwbare internet betaal kassa. Met deze kassa kunt u met diverse betaal mogelijkheden het bedrag voldoen. Voor meer inlichtingen over Rabo Omnikassa verwijzen wij u naar de site van de Rabobank. Zo accepteren wij:

Ideal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankieren programma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, RBS of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank.

Credit Card (Visa Card & Mastercard)

U kunt bij ons veilig bestellen met uw creditcard. Indien u voor deze betalingsoptie heeft gekozen, vragen wij u vriendelijk om uw creditcardnummer, uw naam, vervaldatum en beveiligingcode in te vullen. Uw creditcardgegevens worden verstuurd via een beveiligde ssl-verbinding. Vervolgens wordt uw bestelling direct in behandeling genomen. U credit card wordt achteraf belast.

Maestro

Na gekozen te hebben voor Maestro dient de consument zijn kaartgegevens, kaartnummer en vervaldatum in te vullen. Vervolgens dient met een identifier een unieke transactie code te worden gegenereerd en ingevoerd. Tot slot kan de consument de transactie dan op veilige wijze bevestigen. Hierbij wordt eerst een saldo controle uitgevoerd. Bij voldoende saldo wordt de transactie afgerond.

PayPal

PayPal helpt je creditcardgegevens te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. PayPal maakt je financiële informatie nooit bekend aan de webwinkel.

  • Betalen of geld overmaken via PayPal is gratis
  • Gemakkelijk winkelen en betalen door je gegevens op te slaan bij PayPal
  • PayPal wordt wereldwijd door miljoenen bedrijven geaccepteerd en is de betaalmethode van voorkeur op eBay

Vooruitbetaling via overschrijving

Bij vooruitbetaling via bankoverschrijving kiest u ervoor het totaalbedrag van uw bestelling zelfstandig over te maken naar de rekening van Prinselijk Proeven. Houdt u er wel rekening mee dat de overschrijving van het bedrag één tot drie werkdagen in beslag kan nemen. Zodra het totaalbedrag van uw bestelling door ons is ontvangen, krijgt u bericht en zal uw bestelling zo spoedig mogelijk worden uitgeleverd. Onze bankgegevens zijn:

Naam Bank: Rabobank

Ter name van: Prinselijk Proeven

Iban Rekening nummer: NL79RABO0131824252
Bic Code Bank: RaboNL2U

Betaalmogelijk heden Winkel

In onze winkel kunt u betalen met contant geld of per pin. Wij hebben geen aansluiting voor betalingen met credit card.