Verzendkosten

Nieuwe voorwaarden rondom de vernieuwde alcoholwet Juli 2021:

Sinds 1 juli 2021 is de nieuwe alcoholwet ingetreden. Prinselijk Proeven heeft hierom de volgende wijzigingen aangebracht:

  • Huisleveringen binnen De Ronde Venen & Stichtse Vecht:
    Wijn of geschenken met wijn worden niet meer op onbeheerde plekken neergezet als de bewoner niet aanwezig is. De leveringen worden alleen nog persoonlijk overhandigd aan personen van 18 jaar en ouder. Bij twijfel zullen wij vragen om een identiteitsbewijs.
  • Leveringen per post:
    Alle leveringen die wijn bevatten worden verzonden via PostNL met een 18+ leeftijds check. PostNL vraagt bij
    afleveren om een handtekening en om een identiteitsbewijs. Ben je niet thuis of kan de leeftijd niet worden gecontroleerd? Dan gaat het pakket naar een afhaalpunt bij jou in de buurt waar het binnen 1 week afgehaald moet worden. Ook weer met een leeftijds check.

Minimale bestelwaarde:

Ben je woonachtig in de gemeente de Ronde Venen of Stichtse Vecht? Dan is er geen minimale orderwaarde. Zodra je de postcode van het afleveradres invoert worden de verzendkosten meteen verwijderd en wordt de bestelling kosteloos bij je thuisgebracht. Bestel je op werkdagen voor 15:00 uur? Dan komen we het dezelfde dag nog brengen, mits voorradig. Let op de bovenstaande regels ten aanzien van het leveren van wijn.

De bestelling kan ook worden opgehaald in onze winkel in Mijdrecht of Loenen aan de Vecht.

Pakket levering door heel Nederland:

Bestellingen boven € 50,00 verzenden wij gratis. Daaronder rekenen wij een bijdrage van  € 6,95 aan verzendkosten. Voor pakketten boven de 20 kilo en groter dan L80 x B50 of H50 cm per pakket, gelden andere tarieven.

Pakket levering België en Duitsland:

Voor meer informatie neem contact op met Prinselijk Proeven. Voor verzending naar België rekenen wij € 7,50 en Duitsland € 9,95

Voor alle pakket leveringen:

Wij versturen onze bestellingen met  PostNL.
Bestellingen die maandag t/m zaterdag voor 16:00 uur zijn geplaatst, worden nog diezelfde dag in behandeling genomen (behalve op nationale feestdagen). Alle bestellingen die na 16:00 uur zijn geplaatst worden de volgende werkdag in behandeling genomen.

De bestelling wordt verzonden zodra de betaling is goedgekeurd en het bezorg- en factuuradres zijn geverifieerd. Wij streven naar een “day after” delivery maar nemen contact op als dit onverhoopt niet lukt.

Zodra de bestelling is verzonden ontvang je per email een track & trace code waarmee je het pakket kan volgen.
Wil je een bestelling laten versturen buiten Nederland/België/Duitsland neem dan contact met ons op.