Over ons – Wijn, koffie en thee in Mijdrecht & Loenen aan de Vecht.

Laten wij ons even voorstellen!

Wij zijn Jochem en Viviënne Prins, een enthousiast koppel dat al heel lang de liefde van wijn, koffie en thee met elkaar deelt.

13 jaar geleden zijn wij begonnen onze droom waar te maken in een klein winkelpandje in Mijdrecht. Na 2 jaar groeiden we uit onze voegen en zijn we verhuist naar een groter, centraler gelegen winkelpand midden in het centrum van Mijdrecht. Eigenlijk zijn we wederom uit onze voegen gegroeid maar we zijn nu eenmaal verliefd op ons oude pandje.

Sinds 2018 hebben we samen met onze enthousiaste compagnon Tim Plomp een tweede vestiging mogen openen in het sfeervolle Loenen aan de Vecht. Tim heeft zijn sporen verdient in de wijnwereld en verzorgd nu in heel Loenen en omstreken de fijnste wijnen bij de mensen thuis. Ook in de winkel in Loenen hebben we naast wijn een prachtig assortiment aan koffiebonen, koffiemachines, losse thee, olie, azijn, fijne delicatessen en prachtige cadeaus.

Nu we onze naam hebben gevestigd in de gemeente de Ronde Venen en Stichtse vecht is de tijd aangebroken voor een nieuw hoofdstuk namelijk, onze naam op het World Wide Web vestigen. Wij hopen u een totaal concept te bieden als het gaat om lekker drinken, of dat nu zakelijk is of particulier.

Van een betaalbare huiswijn tot een goeie fles champagne, van espresso potje tot espressomachine met de bijhorende koffie natuurlijk en van losse thee tot de crème de la crème uit Parijs, Kusmi tea. Ook ons assortiment aan olijfolie, azijn en de fijnste geconserveerde delicatessen is aardig gegroeid en de moeite waard om te proberen.

Bent u op zoek naar een mooi relatiegeschenk? Laat het ons weten en wij doen ons best een zo mooi mogelijk geschenk samen te stellen! Ook voor de mooiste, lekkerste en goed gevulde cadeaupakketten bent u hier aan het juiste adres. Ook voor cadeaus die verzonden moeten worden zorgen we voor een fraaie verpakking.

Wij wensen u veel kijkplezier op onze site en mocht u iets moois tegenkomen, geniet ervan!