Onderhoudsservice

PARTICULIER NIVONA: Prinselijk Proeven is sinds april 2008 dealer van Nivona. Wij verkopen deze kwalitatief uitstekende machines al jaren met veel plezier maar toch kan het gebeuren dat er zich tijdens de garantieperiode een mankement voordoet die niet direct door ons verholpen kan worden. Wij kunnen u verzekeren dat als dit zich voordoet u altijd zult beschikken over een leen machine. Geen dag zonder een goeie kop koffie dus!

Onze technische dienst zit in Zoetermeer, dichtbij dus er gaat maximaal een periode van een week overheen voordat uw machine weer terug is. Naast uw standaard onderhoud als reinigen, filters wisselen of ontkalken adviseren wij bij elke 5000 á 6000 kopjes koffie een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Deze onderhoudsbeurten zijn niet verplicht maar wel aan te raden als u lang plezier van uw machine wilt hebben. Deze onderhoudsbeurt omvat de volgende werkzaamheden: vernieuwen van de gehele zetgroep, bijstellen van de molen, vernieuwen van alle ventielen en schakelaars. Daarnaast word er gekeken naar extra opmerkingen die u zijn opgevallen in de periode van het gebruik van uw apparaat.

Als het ware krijgt u alleen de oude buitenkant van uw machine terug met een geheel vernieuwde binnenkant. De kosten voor deze “standaard” servicebeurt is altijd* € 185,- exclusief verzendkosten.
*De extra kosten zullen wel altijd met u vooraf de reparatie besproken worden.